Priser for enhver

Vælg den pakke, der passer til dine reelle behov.
Fast månedlig pris. Ingen bindinger eller skjulte gebyrer.

 

14-dages tilfredshedsgaranti

Ingen forpligtelser eller kontrakter. Prøv det i 14 dage, og hvis det viser sig, at vi ikke er et godt match, giver vi dig dine penge tilbage.

En flyvende start

Vi giver dig de bedste forudsætninger for at komme igang og viser dig, hvordan du får lavet de bedste videoer på en måde, der passer til din måde at arbejde på.

Professionel udstyr

Du adgang til vores professionelle videoudstyr. Vi guider dig i brugen af dette udstyr, så du kan skabe videoer af høj kvalitet.

Løbende Inspiration

Vi vil løbende inspirerer dig gennem guides, eksempler og trends, så du kan blive ved med at skabe fedt videoindhold.

Alt dét, der skaber en god video

Stock Video Materiale

Fejlfrie undertekster

Tilpasning til alle platforme

Dine egne designtemplates

Ubegrænsede projekter

Ubegrænsede rettelser

Levering indenfor 72 timer*

Venlig kundesupport

Eksklusivt med Pro

Strategisk sparring

Vi bliver din strategiske videopartner og hjælper med at kortlægge, hvordan du kan bruge video til at nå dine forretningsmål og få succes.

Kreativ sparring

Vi giver dig den kreative inspiration og sparring, der kræves for at fortsætte med at skabe varieret indhold, så dit indhold konstant er relevant.

Hurtigere levering

I stedet for de op til 72 timer leveringstid, som du får det på under 24 timer. Ideelt, hvis du uploader ofte og ønsker en hurtigere respons.

Eksklusiv adgang

Få adgang til særligt indhold; kurser, webinarer m.m., der får dig til at stå endnu stærkere, når du skal at skabe og anvende videoer effektivt.

Ofte stillede spørgsmål

Vedio henvender sig til små, mellemstore og store virksomheder, der ønsker at komme igang med og bruge mobilvideomateriale til at få det fulde udbytte kendskab, kommunikation, rækkevidde og indtjening. Fælles for alle er udfordringen med at producere mobilvideoer, som fungerer og ser godt nok ud til, at det også fænger dit publikum. Tanken om konstant at skabe engagerende videomateriale føles overvældende, og man kan endda føle dig tabt i den store verden af videotrends, der hele tiden udvikler sig – særligt hvis du ikke har en klar strategi at gå efter.

Men omvendt ved du du også, at video er fremtiden for online indhold. Hver tabte mulighed for at connecte med din målgruppe, kan føles som penge, der bliver smidt i skraldespanden.

Derfor har vi skabt Vedio – for at imødekomme dit ønske om konsekvent at skabe høj kvalitet video, der resonerer med dit publikum, opbygger tillid og skaber engagement.

Vi hjælper med alle typer videoer – men det er vigtigt at finde ud af, hvad der er relevant for din virksomhed og målgruppe – og oftest er det et miks af video ads, reklamefilm, profilvideoer, kundeudtalelser, videoguides, produktvideoer, som sammen skaber den perfekte kunderejse for din målgruppe.

Vælger du Pro-pakken, så er det noget vi hjælper med at kortlægge, så du får det fulde udbytte ud af din videoindsats. 

Der er dog visse begrænsninger:

  • Den færdige video må ikke være længere end 5 minutter.
  • Vi laver ikke voiceovers/speak.
  • Vi kan ikke skabe 2D- og 3D-animationer.

Det korte svar er, at det afhænger fuldstændigt af, hvor omfattende dine videoer er, og hvor mange rettelser du har til hver video. 

Nogen Vedio-Creators kan nå over 15 videoer om månedens, mens andre kun kan nå 2 videoer. 

Hvis du vælger Growth-pakken er leveringen på op mod 72 timer, men vælger du Pro-pakken går der kun op mod 24 timer. 

Du kan lægge ubegrænset videoprojekter op, men vi arbejder kun på ét aktivt projekt ad gangen. Når vi er færdige med det, så går vi videre til den næste.

Når det så er sagt, så handler det ikke nødvendigvis om at få flest videoer ud, men at få de RIGTIGE videoer ud. Så derfor ser vi mere på, hvilken værdi den enkelte video skaber for din forretning og dine kunder.

Efter du har tilmeldt dig som Vedio-Creator vil du blive kontaktet af os, så vi sammen kan få skudt vores samarbejde godt igang. Det typiske forløb ser således ud:

Onboarding: Vi starter med en grundig gennemgang af din forretning for at forstå dine mål og formål med video. Vi udarbejder en videostrategi med kreative ideer, der nemt kan implementeres.

Udstyr: Du får en introduktion til den medfølgende udstyrspakke som Vedio-Creator, så du føler dig komfortabel med at bruge det til rette tidspunkt.

Adgang til platformen: Efterfølgende får du adgang til vores platform, hvor du blive inspireret med videoidéer, guides og vejledning – og det er her du kan uploade dine videoprojekter baseret på den valgte pakke. Dine projekter tildels en dedikeret videoeditor, bliver redigeret, gennemgår kvalitetskontrol og bliver afleveret til dig.

Implementering: Du bliver guidet i, hvordan du implementerer din video i overensstemmelse med den planlagte strategi. Dette sikrer en sammenhængende indsats og sikrer, at din video skaber mærkbare resultater for din forretning.

Kontinuitet og Forbedringer: Herefter fortsætter vi med dine næste videoer og opretholder løbende dialogen. Hver 3. måned holder vi et statusmøde for at evaluere, om vi skal forfine strategien og de kreative ideer for at sikre fortsat succes.

I forbindelse med onboarding snakker vi også om jeres branding guidelines, hvad I kan lide af videoindhold, hvis I har lavet noget tidligere, som I gerne vil have vi arbejdet efter osv. På den måde lærer vi hinanden bedre at kende og bruger typisk de første videoprojekter på at finde hinanden, så vi ved, hvordan rammerne for dine fremtidige videoprojekter skal være. 

Vi har øvet os på det her i mange år efterhånden og har rigtig mange kunder fra forskellige brancher, og med forskellig ønsker og behov. Derfor er det også en af vores hemmelige ingredienser. Vi ved godt, at du kun ønsker de klip, hvor du ser bedst ud og får sagt det rigtige, og det er præcis det, vi går efter.

Vi tror på, at vores objektive tilgang hjælper med at forbedre kvaliteten af dine videoer. Derfor  stiller vi også alle de rette spørgsmål i din onboarding-proces for at lære, hvad du søger, og derefter bygger vi videre på det.

Og så får du jo også ubegrænsede rettelser med, så hvis der skulle være en lille ændring, du gerne vil have lavet, er det bare at sige til.

Ja, det fungerer oftest på den her måde:

  1. Når du opretter dit videoprojekt har du mulighed for at vælge lige præcis det format du gerne vil have lavet din video i. Du kan også vælge to forskellige formater på én gang. For eksempel Instagram-feed i 1:1 og Instagram-story i 9:16-format.

    Så der er ingen grænser for, hvilket format din video kan tilpasses.

    Afhængigt af dine ønsker kan dette tage lidt ekstra tid at lave de separate versioner.

Ved alle samarbejder forbeholder vi og retten til Content Curation. Det betyder, at vi må klippe dine optagelser efter vores eget skøn på, hvad der fungerer bedst. Dette betyder, at du ikke behøver at angive tidsstempler (f.eks. 01:23-03:47) for os, når du opretter et projekt.

Det fungerer også med flere videofiler, når du ikke ønsker at angive, hvilke dele af disse videoer der skal være med i den endelige redigering og/eller ikke giver os rækkefølgen af disse klip.

Med andre ord arbejder vi ud fra kombinationen af dine ønsker, vores erfaring og evne til at arbejde med det der fungerer.

Vi tilbyder en 14-dages tilfredshedsgaranti for både Growth og Pro pakken.

Hvis du ønsker at få en refund, skal du blot kontakte os inden for de første 14 dage af dit abonnement.

For at kvalificere dig til denne garanti, skal du:

  • Give os klare anvisninger under redigeringsprocessen.
  • Give feedback til din editor under redigeringsprocessen.
 

Få Din Første Video Gratis Redigeret

Oplev hvad professionel videoredigering kan gøre for dine videoer – få din første redigering helt gratis!

Bliv ringet op

Udfyld formularen nedenfor, og så hører du fra mig hurtigst muligt.

Bliv Vedio-Creator!

Udfyld formularen nedenfor og så er du godt på vej mod at erobre verden med video!