Nysgerrig på, om
Vedio er for dig?

Nysgerrig på, om Vedio er for dig?

Book en gratis demo og hør os fortælle mere om, hvordan vores produkt kan skabe værdi og opmærksomhed for din forretning.

Plej dine relationer

Måske Bent har jubilæum, måske Olga har bagt kage, måske du bare gerne vil vise os alle sammen dit nyeste produkt. Tag kunderne med bag kulisserne og styrk din troværdighed. Autencitet starter i det små.

Skån budgettet

Det koster knapper at iscenesætte store øjeblikke, og med mindre du drømmer om en Oscar, kan processen med reklamefilm virke noget opstyltet. Bliv fast abonnent og slip for urimeligt tunge udgifter.

Frigør mere tid

Det kan være krævende og besværligt at få produceret professionel video. Nu kan du optage hvor og hvornår det passer og overlade redigeringen til os. Så fikser vi, mens du arbejder videre.

vejledning

Sammen udarbejder vi en videostrategi, som imødekommer dine mål og rådgiver om, hvordan du effektivt styrker din indsats på tværs af digitale platforme. Vi har 10 års erfaring, just saying.

Gode spørgsmål

Vedio er for dig, som har opdaget, at videoindhold er fremtiden, men ikke helt orker, at det skal tage alle ugens frokostpauser og et kontor på den anden ende at få en brugbar optagelse i kassen.

Har du ikke outsourcet dit videoindhold til et bureau, ved du, at det kan virke som en stor og overvældende opgave hele tiden at være på forkant med videomateriale, som promoverer dit produkt og samtidig have et vågent øje på skiftende trends.

Sammen med dig skaber vi højkvalitetsvideo, som ræsonnerer med din kundebase og fostrer engagement på tværs af digitale platforme. Det eneste du skal gøre er at skyde dit råmateriale og sende det til os via vores platform, så klarer vi redigeringsprocessen og sender en professionel video retur. Er du Pro-abonnent, skal du kun vente 24 timer.

Som udgangspunkt redigerer vi alle former for videomateriale. Med det sagt er det vigtigste at finde ud af, hvad der er relevant for din forretning. 

Ofte er det et miks af video ads, profilvideoer, kundeudtalelser, videoguides og produktvideoer, som skaber den ideelle kunderejse, men alt det bliver vi meget klogere på, når du booker en demo.

Med Vedio Pro får du ubegrænset video. Det betyder, at du kan uploade så meget, du vil, så længe det overholder reglerne for længde og format. 

Fordi vi arbejder med ét videoprojekt ad gangen, afhænger det månedlige antal videoer af, hvor omfattende dit materiale er.

I sidste ende handler det ikke om mængden, du producerer, men hvor vidt indholdet, du viser på dine platforme, er relevant for din målgruppe. Book en demo og hjælp os med at blive klogere på, hvordan vi bedst styrker din videoindsats.

Onboarding: Du booker en demo. Her starter vi med en grundig gennemgang af din forretning for at forstå dit brand, dine mål og din ambition med videoindhold. Sammen udarbejder vi en videostrategi, der er nem at implementere.

Pakke på vej: Vælger du at abonnere på vores Growth eller Pro-pakke, sender vi dig et Vedio creator kit med alt det, du skal bruge for at komme i gang som #Vediocreator. 

Velkommen til vores community: Du får adgang til vores platform, hvor du finder inspiration og vejledning til, hvordan du én gang for alle får skovlen under videoindhold. Vi er et lille team med mange kunder, så for at sikre kontinuitet tildeles du en fast video editor, som bliver ansvarlig for redigering og kvalitetskontrol på alle dine projekter. 

Implementering: Vi guider dig i, hvordan du skyder råmateriale i overensstemmelse med din planlagte videostrategi. Det gør vi for en sammenhængende og effektiv indsats.

Livet som #Vediocreator : Du laver dine optagelser og uploader projekterne på vores platform. Sådan fortsætter vi, måned efter måned, med at skabe relevant videoindhold sammen. Vi holder løbende statusmøder, hvor vi evaluerer din videostrategi og tjekker, om alt løber efter planen.

Vi har efterhånden øvet os på det her i rigtig mange år og heldigvis haft fornøjelsen af at lave videoindhold til mange forskellige brancher. Vi er derfor vant til at navigere i alverdens ønsker og behov og kender vigtigheden af at være branche- og målgruppespecifikke.

Vores fornemmeste opgave som din video buddy on demand er at blive klogere på, hvad du stræber efter, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt hjælper dig på vej. Derfor stiller vi allerede under demoen spørgsmål med henblik på at udtænke den helt rigtige videostrategi.

Ja. Når du opretter dit videoprojekt, har du mulighed for at vælge format. Måske du allerede ved, hvad du vil have, måske du vil have den samme video i to forskellige formater. Et eksempel kunne være en produktvideo til Instagram-feed i 1:1 og Instagram-story i 9:16-format.

Der er egentlig ingen grænser for, hvilket format din video kan tilpasses. Dog kan nogle versioner tage lidt længere tid at producere.

Interesseret i
at høre mere?

Lad os stikke hovederne sammen og tage en snak om, hvad vi kan høre for din forretning og videoindsats.