Mobilvideo
on demand.

Optag med din smartphone og upload dit råmateriale. Vi klarer redigeringen og kvitterer med professionelt videoindhold. Er du Pro, skal du kun vente 24 timer.

Hvad siger vores #Vediocreators?

Sådan fungerer Vedio

Capture.

Vi sender dig det helt rigtige udstyr, så du hurtigt kan forvandle din smartphone til et effektivt videoværktøj.

Create.

Vores team sørger for, at din video undergår grundig redigering og tilpasser den din målgruppe og dit brand.

Connect.

Nu handler det om at få videoen ud på dine digitale platforme, så den kan tiltrække en masse trafik. Let it fly, som de siger.

What you can do using Vedio

CAPTURE

Optag din video

Gennem strategisk og kreativ vejledning og inspiration giver vi dig de bedste forudsætninger for at skabe din egen video, der aktivt arbejder for din virksomhed.

CREATE

Vi redigerer det

Upload dit råmaterial, og så sørger vi for at forvandle det til et professionelt, brand-tilpassede mesterværk, der passer efter alle videokunstens regler.

CONNECT

Del med din målgruppe

Med din færdige video ved hånden, giver vi dig de bedste forudsætninger for at kunne nå de rigtige personer, på de rigtige kanaler og på det rigtige tidspunkt.

Få dit eget
videoudstyr

Vedio Pro

Bliv Pro og få tilsendt din helt egen udstyrspakke. Pro er det mest populære abonnement blandt vores kunder. Se hvorfor her.

Hvordan dækker vi bedst dit behov?

Vælg et abonnement og en betalingsplan. Vi har 14 dages tilfredshedsgaranti, så vælger du forkert, kan det løses med en ommer.

Hvad siger vores #Vediocreators?

 Det har aldrig været nemmere at optage professionel video. Hør bare her.

Sanne Bisballe
Indehaver, SaveAHeart

Lars Kjær
Partner, Backpackerlife

Signe Skaastrup
Marketingmedarbejder, CRECEA

Hvad siger kunderne?

Se, hvordan vi har hjulpet vores kunder,
og hvad de siger om os.

CRECEA har opnået flere kursustilmeldinger med video

Backpackerlife skabte
større engagement med video

Video 101

Vi ønsker at inspirere hinanden til hele tiden at gøre det bedre. Derfor publicerer vi løbende artikler, tekniske vejledninger og tips til effektivt videoindhold. Når du lykkes, lykkes vi.

Produktion

Forbliv motiveret og konsekvent

Hvordan Opnår du Vedvarende Motivation og Konsistens i Din Videoproduktion med Smartphones? At skabe engagerende videoer med din smartphone er en konstant rejse, der kræver

Kreative idéer

20 HR video-ideer til at Øge Engagement

I dagens HR-landskab spiller videoer en afgørende rolle i at opbygge et mere forbindende og engageret arbejdsmiljø. At kommunikere virksomhedens værdier, dele inspiration og skabe

Gode spørgsmål

Vedio er for dig, som har opdaget, at videoindhold er fremtiden, men ikke helt orker, at det skal tage alle ugens frokostpauser og et kontor på den anden ende at få en brugbar optagelse i kassen.

Har du ikke outsourcet dit videoindhold til et bureau, ved du, at det kan virke som en stor og overvældende opgave hele tiden at være på forkant med videomateriale, som promoverer dit produkt og samtidig have et vågent øje på skiftende trends.

Sammen med dig skaber vi højkvalitetsvideo, som ræsonnerer med din kundebase og fostrer engagement på tværs af digitale platforme. Det eneste du skal gøre er at skyde dit råmateriale og sende det til os via vores platform, så klarer vi redigeringsprocessen og sender en professionel video retur. Er du Pro-abonnent, skal du kun vente 24 timer.

Som udgangspunkt redigerer vi alle former for videomateriale. Med det sagt er det vigtigste at finde ud af, hvad der er relevant for din forretning. 

Ofte er det et miks af video ads, profilvideoer, kundeudtalelser, videoguides og produktvideoer, som skaber den ideelle kunderejse, men alt det bliver vi meget klogere på, når du booker en demo.

Med Vedio Pro får du ubegrænset video. Det betyder, at du kan uploade så meget, du vil, så længe det overholder reglerne for længde og format. 

Fordi vi arbejder med ét videoprojekt ad gangen, afhænger det månedlige antal videoer af, hvor omfattende dit materiale er.

I sidste ende handler det ikke om mængden, du producerer, men hvor vidt indholdet, du viser på dine platforme, er relevant for din målgruppe. Book en demo og hjælp os med at blive klogere på, hvordan vi bedst styrker din videoindsats.

Onboarding: Du booker en demo. Her starter vi med en grundig gennemgang af din forretning for at forstå dit brand, dine mål og din ambition med videoindhold. Sammen udarbejder vi en videostrategi, der er nem at implementere.

Pakke på vej: Vælger du at abonnere på vores Growth eller Pro-pakke, sender vi dig et Vedio creator kit med alt det, du skal bruge for at komme i gang som #Vediocreator. 

Velkommen til vores community: Du får adgang til vores platform, hvor du finder inspiration og vejledning til, hvordan du én gang for alle får skovlen under videoindhold. Vi er et lille team med mange kunder, så for at sikre kontinuitet tildeles du en fast video editor, som bliver ansvarlig for redigering og kvalitetskontrol på alle dine projekter. 

Implementering: Vi guider dig i, hvordan du skyder råmateriale i overensstemmelse med din planlagte videostrategi. Det gør vi for en sammenhængende og effektiv indsats.

Livet som #Vediocreator : Du laver dine optagelser og uploader projekterne på vores platform. Sådan fortsætter vi, måned efter måned, med at skabe relevant videoindhold sammen. Vi holder løbende statusmøder, hvor vi evaluerer din videostrategi og tjekker, om alt løber efter planen.

Vi har efterhånden øvet os på det her i rigtig mange år og heldigvis haft fornøjelsen af at lave videoindhold til mange forskellige brancher. Vi er derfor vant til at navigere i alverdens ønsker og behov og kender vigtigheden af at være branche- og målgruppespecifikke.

Vores fornemmeste opgave som din video buddy on demand er at blive klogere på, hvad du stræber efter, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt hjælper dig på vej. Derfor stiller vi allerede under demoen spørgsmål med henblik på at udtænke den helt rigtige videostrategi.

Ja. Når du opretter dit videoprojekt, har du mulighed for at vælge format. Måske du allerede ved, hvad du vil have, måske du vil have den samme video i to forskellige formater. Et eksempel kunne være en produktvideo til Instagram-feed i 1:1 og Instagram-story i 9:16-format.

Der er egentlig ingen grænser for, hvilket format din video kan tilpasses. Dog kan nogle versioner tage lidt længere tid at producere.

Fandt du ikke svar på det, du ledte efter? Kontakt os her.

Interesseret i
at høre mere?

Lad os stikke hovederne sammen og tage en snak om, hvad vi kan gøre for din forretning og videoindsats.

Skal vi komme i gang?

Bliv Vedio Creator

Modtag rådgivning

Tilføj din overskrift her

Er du interesseret
i at høre mere?